TREDER’in Ekim Yönetim Kurulu Toplantısı Yalçın Dorse’de yapıldı.

Treyler sektörünün tek temsilcisi Treyler Sanayicileri Derneği (TREDER), yönetim kurulu toplantısını 4 Ekim 2018 tarihinde Yalçın Dorse'nin Silivri'deki Merkez Fabrikası'nda gerçekleştirdi. Toplantıda değerlendirilen konular arasında; IAA Ticari Araçlar Fuarı, Türkiye ve Avrupa'daki sektörel ve ekonomik gelişmeler, Tavsiye Edilen Tedarikçi Projesi ve CLCCR Teknik Komite Toplantısı yer aldı.

Yalçın Dorse'nin fabrikasını da ziyaret eden TREDER Yönetim Kurulu Üyeleri, burada şirket sahibi Yalçın Şentürk'ten tesis ile ilgili bilgi aldı. 2010 yılında Silivri'deki yeni tesiste üretime başladıklarını sadece Türkiye için değil 55 ülkenin ihtiyaçlarını karşıladıklarını Şentürk, "2 akstan 10 aksa varan, esnek üretim programına sahip özel araç üretiyoruz. Ürünlerinde bağımsız hidrolik, salınır hidrolik (pandle / swing), hidrolik dengeleyici, hava, makas ve tandem gibi birçok süspansiyon sistemlerini uyguluyoruz. Ayrıca tek, çift, üç ve dört kere uzar olmak üzere 60 metreye varan teleskopik uzar şasi seçenekleri sunuyoruz. Mükemmel manevra kabiliyeti için 70 derece dönüş açısına varan pandle akslı hidrolik dümenleme, 59 derece dönüş açısına varan bağımsız hidrolik dümenleme, 45 derece dönüş açısına varan rotlu hidrolik dümenleme ve 22 dereceye varan kendinden dümenleme sistemleri kullanıyoruz. Bugün üretimimizin nereyse tamamını ihracat ayırmış durumdayız" şeklinde konuştu.

TREDER Başkanı Kaan Saltık, Yönetim Kurulu toplantısını Yalçın Dorse tesislerinde yapmaktan dolayı son derece memnun olduğunu belirterek, şunları söyledi: "TREDER üyemizin ihracata dayalı büyümesini görmek hepimizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Treyler sektörümüzün geleceği ihracata dayalı büyümede. Bu sadece sektörümüzün değil, aynı zamanda ülkemizin de geleceği"

04.10.2018

Haberlere Geri Dön

Aksoylu Trayler Römork Sanayii Ve Ticaret A.Ş. ALİ RIZA USTA TANKER SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. AYDENİZ DORSE KARASÖR OTOM.NAK.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. Bülent Ramazan Treyler Sanayi LTD ŞTİ DURMUŞ ÖZGÜL OTOMOTIV İTH. İHR. SAN. VE TİC. A.Ş. EFE Endüstri ve Ticaret A.Ş. Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş. Krone Ticari Araçlar San. ve Tic. A.Ş. Makinsan Treyler Sanayi ve Ticaret Ltd Şti NURSAN GIDA OTOMOTİV NAK. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. OK KARDEŞLER TREYLER SAN. ve TİC. A.Ş. Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi A.Ş. ÖZTREYLER DEMİR ÇELİK MAK. OTOMOTIV İNŞ. SAN. VE TİC. A.Ş. SERİN TREYLER A.Ş. Seyit Usta Treyler Sanayi Ve Tic. Ltd.şti. TAKDİR PETROL KÖMÜR OTOMOTİV NAK. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. TIRSAN TREYLER SAN. TIC. VE NAKLİYAT A.Ş. Worthington & Arıtaş Yalçın Dorse Damper San. Tic. Ltd. Şti.