Türkiye Noterler Birliği Artes Eğitimi

Treder, Türkiye Noterler Birliği ile ilgili bir süredir, Römork ve Yarı Römorkların Tescilleri konusunda Çalışmalarını sürdürmektedir.

Bu çalışmalar çerçevesinde, Türkiye Noterler Birliği (TNB), Römork ve Yarı Römork cinsi araçların uygunluk belgelerinin ARTES (Dijital uygunluk belgesi yazılımı) ortamına geçişinin sağlanması amacıyla bir eğitim düzenlemektedir.

Eğitim, 23 Temmuz 2019 tarihinde saat 10.00’da Ankara’daki Türkiye Noterler Birliği’nde yapılacak olup tam gün sürecektir..

Römork ve Yarı Römork üreticilerinin eğitime katılımı büyük önem arz etmekte olup bu eğitim duyurusunun TREDER tarafından yapılması, Türkiye Noterler Birliği ile birlikte kararlaştırılmıştır.

Not: Eğitim, araç tescilleri ve dijital yazılım ile ilgili olduğundan dolayı katılacak kişilerin, homologasyon ve bilgi işlem bölümünden olması faydalı olacaktır.

TREDER, kendisinde bulunan treyler üreticilerinin mail adreslerine, bu eğitimin duyurusunu iletmiştir.

17/07/2019

Haberlere Geri Dön

Aksoylu Trayler Römork Sanayii Ve Ticaret A.Ş. ALİ RIZA USTA TANKER SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. AYDENİZ DORSE KARASÖR OTOM.NAK.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. Bülent Ramazan Treyler Sanayi LTD ŞTİ DURMUŞ ÖZGÜL OTOMOTIV İTH. İHR. SAN. VE TİC. A.Ş. EFE Endüstri ve Ticaret A.Ş. GÜVEN MAKİNA SAN. VE TİC. A.Ş. Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş. Krone Ticari Araçlar San. ve Tic. A.Ş. Makinsan Treyler Sanayi ve Ticaret Ltd Şti NURSAN GIDA OTOMOTİV NAK. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. OK KARDEŞLER TREYLER SAN. ve TİC. A.Ş. Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi A.Ş. ÖZTREYLER DEMİR ÇELİK MAK. OTOMOTIV İNŞ. SAN. VE TİC. A.Ş. SERİN TREYLER A.Ş. Seyit Usta Treyler Sanayi Ve Tic. Ltd.şti. TAKDİR PETROL KÖMÜR OTOMOTİV NAK. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. TIRSAN TREYLER SAN. TIC. VE NAKLİYAT A.Ş. Worthington Arıtaş Basınçlı Kaplar San. A.Ş. Yalçın Dorse Damper San. Tic. Ltd. Şti.