NEDEN TREDER?

TREDER olarak, üyelerimiz arasındaki işbirliğini güçlendirerek treyler sanayini ve üretimini geliştirmeyi hedeflemekteyiz. Ticari Araç sektöründe izlenen yolu takip ederek, ülkemizin Avrupa Birliği ve çevre ülkeler için treyler sektöründe de bir üretim merkezi olması için çalışmaktayız. Sektördeki standardizasyonu sağlayarak, ihracatımızı artırmak ve tanıtımımızı en iyi şekilde yapmayı amaçlamaktayız.

HEDEFLERİMİZ

TREDER olarak en büyük hedefimiz sektörümüzün tanıtımını:
  • Kamuoyuna
  • Resmi kurum ve kuruluşlara
  • İş dünyasına
  • Otomotiv, taşımacılık, finans ve bankacılık sektörlerine
  • Uluslararası sektörel kuruluşlara
yaparak sektörün ihracatını geliştirmek için çalışmaktır.

Regülasyonlara uygun üretim, satış ve ithalat yapılmasını sağlayarak, sektördeki standardizasyonun sağlanmasını hedefleriz. Teknik mevzuatın geliştirilmesi ve en doğru şekilde uygulanmasında her zaman rol alırız.