Firma Adı : ÖZTREYLER DEMİR ÇELİK MAK. OTOMOTIV İNŞ. SAN. VE TİC. A.Ş.
Adres : Merkez Mah. Organize Cad. No: 62 Balçık köyü - Gebze/KOCAELİ
Tel : + 90 (262) 751 50 30 (Pbx)
Fax : +90 (262) 751 50 35
E-mail : info@oztreyler.com.tr
Web : http://www.oztreyler.com.tr

Kuruluş Tarihi : 1982
Faaliyet Alanı : Çeşitli üst yapılı Römork, Yarı Römork ile Kamyon üst yapı damper üretimi
Ödenmiş Sermayesi : 500000
Üretim Alanı : 10500 m2 m2

Firmamız şu anki sahipleri tarafından 1983 yılında kamyon üzerine ağaç kasa üretimi yaparak faaliyete başlamıştır. 1 yıl sonra da hidrolik damper imalatı faaliyetine geçmiştir. 1986 yılında Kamyonlara ilave üçüncü dingil üretimi ve montajı yaparak “Öz Damper ve Dingil Sanayi” ünvanı altında faaliyetlerini sürdürmüştür.

1993 yılında şirketleşme yoluna giderek “Öz Damper ve Dingil San. ve Tic.Ltd.Şti.” ünvanı altında aynı faaliyetlerine devam etmiştir.

Şirket 1997 yılında ticari araç piyasasındaki yaşanan değişimleri göz önünde bulundurmuş ve Römork,Yarı römork, şasi ve üst yapı imalatına geçerek üretim ağını genişletmiştir.Buna paralel olarak şirket ünvanını da şimdiki ünvanı olan “Öz Treyler ve Damper San. ve Tic:Ltd.Şti.” şeklinde değiştirmiştir. Firmamız şu anda damper yarı römork, tenteli yarı römork, kamyon kasa-römork , hidrolik damper ve müşteri istekleri doğrultusunda her türlü özel imalat projeleri gerçekleştirerek faaliyetini sürdürmektedir.