Firma Adı : DURMUŞ ÖZGÜL OTOMOTIV İTH. İHR. SAN. VE TİC. A.Ş.
Adres : Konya Organize Sanayi bölgesi 12.Sokak No:16 Selçuklu - KONYA
Tel : 444 13 60
Fax : +90 (332) 239 19 67
E-mail : ozgul@ozgul.com.tr
Web : http://www.ozgul.com.tr

Kuruluş Tarihi : 2003
Faaliyet Alanı : TREYLER
Ödenmiş Sermayesi :
Üretim Alanı : 30000 m2

Durmuş Özgül Otomotiv İthalat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 2003 yılında Konya'da kurulmuştur. Konya Organize Sanayi Bölgesi'nde 12.000 m2 si kapalı toplam 30.000m2 lik üretim tesisinde üretimini gerçekleştirmektedir.

Başta damperli dorse olmak üzere, silobas, lowbet, römork, tanker ve özel amaçlı taşıyıcı imalatı geçekleştiren Özgül Treyler, zengin ürün alternatifi ve aylık dorse üretim kapasitesi ile dorse sektörünün öncü kuruluşlarının arasında yer almaktadır.

Müşteri memnuniyetini üretim felsefesine dönüştüren Özgül Treyler, farklı beklentilere cevap verebilen özgün tasarımları ve kalite standartlarından taviz vermeden dorse kullanıcısına sunduğu ayrıcalıkları ile sektörünün aranan ve tercih edilen markaları arasındaki yerini almıştır.

Sektörel deneyimini genç ve dinamik bir kadro ile treyler imalatına dönüştüren Özgül Treyler, TUV-SUD OTOMOTİV TSE ve İSO 9001 kalite belgeleri ile ürünlerinin kalitesini tescillemiştir.