Firma Adı : Worthington Arıtaş Basınçlı Kaplar San. A.Ş.
Adres : Tugay Yolu Caddesi Ofisim İstanbul No:20/B Blok Kat:13 34846 Maltepe-İstanbul/Türkiye
Tel : +90 216 500 34 00
Fax : +90 216 394 30 21
E-mail : info@aritas.com.tr
Web : www.worthingtonIndustries.com

Kuruluş Tarihi : 1976
Faaliyet Alanı : Kreyojenik, basınçlı kap tank ve ekipman üretimi
Ödenmiş Sermayesi : 297.699.797 TL
Üretim Alanı : 85.000 m2 m2

1976 yılında kurulan firmamız LNG, LIN, LAR, LOX, LCO2, NO2 ile ilgili tank, transport ekipman (semi-treyler, kamyon üstü transport tank, ISO konteyner, skid tank), LNG gemi yakıt ve stok tankları, LNG/LCNG araç dolum istasyonu, LNG dispenseri, her tipte buharlaştırıcı ve kreyojenik vana imalatı yapmakta ve ürünlerini 65’den fazla dünya ülkesine ihraç etmektedir.

Aksoylu Trayler Römork Sanayii Ve Ticaret A.Ş. ALİ RIZA USTA TANKER SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. AYDENİZ DORSE KARASÖR OTOM.NAK.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. Bülent Ramazan Treyler Sanayi LTD ŞTİ DURMUŞ ÖZGÜL OTOMOTIV İTH. İHR. SAN. VE TİC. A.Ş. EFE Endüstri ve Ticaret A.Ş. GÜVEN MAKİNA SAN. VE TİC. A.Ş. Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş. Krone Ticari Araçlar San. ve Tic. A.Ş. Makinsan Treyler Sanayi ve Ticaret Ltd Şti NURSAN GIDA OTOMOTİV NAK. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. OK KARDEŞLER TREYLER SAN. ve TİC. A.Ş. Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi A.Ş. ÖZTREYLER DEMİR ÇELİK MAK. OTOMOTIV İNŞ. SAN. VE TİC. A.Ş. SERİN TREYLER A.Ş. Seyit Usta Treyler Sanayi Ve Tic. Ltd.şti. TAKDİR PETROL KÖMÜR OTOMOTİV NAK. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. TIRSAN TREYLER SAN. TIC. VE NAKLİYAT A.Ş. Worthington Arıtaş Basınçlı Kaplar San. A.Ş. Yalçın Dorse Damper San. Tic. Ltd. Şti.