Firma Adı : Bülent Ramazan Treyler Sanayi LTD ŞTİ
Adres : Güzelburç Beldesi. Güzel Birlik Mah.İpek Yolu Cd. Dericiler Sitesi. No:131 31175 Antakya HATAY
Tel : +90 326 221 6845
Fax : +90 326 221 3540
E-mail : brf@brftreyler.com
Web : http://www.brftreyler.com

Kuruluş Tarihi : -6/2014
Faaliyet Alanı : -frigorifik semi treyler imalatı
Ödenmiş Sermayesi : -
Üretim Alanı : -12000 m2
Personel Sayısı : -

-

BRF Treyler 2004 yılında Hatay – Antakya Yeni Sanayi Sitesi’nde de Bülent ve Seyhan Ramazan tarafından kuruldu, 400 m2 küçük bir atölyede ticari hayatına başlayan şirket kurulduğu günden itibaren frigorifik semi treyler imalatı ve bakımı yapmaktadır.

2004 yılında BRF markasının tescilinin ardından ilk aracını 2005 yılında üretmiştir, baba mesleğinin vermiş olduğu tecrübe ve bilgi birikimi ile hızlı bir şekilde gelişen BRF, kısa zamanda üretim alanını yeni sanayi sitesinde 400m2 den 1400m2 çıkarmıştır, emin adımlarla ilerlemeye devam eden şirket 2010 yıllında Antakya Dericiler sitesinde fabrikasına taşındı  halen  5000 i kapalı olmak üzere toplam 12000 m2 alanda üzerinde üretimine devam etmektedir.

ATP mevzuatına uygun FRC ve HACCP sertifikalı üretimleri ile son kullanıcının ihtiyaçlarını belirleyerek en uygun çözümü sunmayı öncelikleri arasında sıralayan BRF frigorifik treyler üretimine odaklanmıştır, Standart Frigorifik Treyler dışında

-Double Deck Frigorifik Treyler

-Et Kancalı Frigorifik Treyler

-Frigorifik Kamyon Kasası

Olmak üzere 4 farklı ürün ile müşterilerine hizmet veren BRF treyler Panelleri yüksek yoğunluklu poliüretan malzemeden yapılan “sandviç” panellerdir. Fiberglas CTP levhalar arasında  wet on wet sistemi ile ısıtmalı yüksek basınçlı presleme metoduyla üretilmiştir. Yüksek kalitede, yüksek ısı yalıtımlı, darbelere karşı dirençli ve düşük bakım maliyetli paneller, aracın hafifliği müşterilerimizin BRF yi tercih etme nedeni olmaktadır.

Orta ölçekli butik üretime yönelmiş olmasına karşın kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önem ve zoru başarma azmi sayesinde kısa sürede Frigorifik Treyler sektöründe tanınmış ve bu ilkelerinden asla ödün vermemiştir.