Firma Adı : OK KARDEŞLER TREYLER SAN. ve TİC. A.Ş.
Adres : ATAOSB Mah. Astim 3.Cadde No :7-8-10 09010 Efeler AYDIN
Tel : +90 850 850 1 655
Fax : +90 256 231 0 516
E-mail : info@okt-trailer.com
Web : http://www.okt-trailer.com

Kuruluş Tarihi : 1981 AYDIN-TÜRKİYE
Faaliyet Alanı : SEMİ TREYLER VE ARAÇÜSTÜ EKİPMAN ÜRETİMİ
Ödenmiş Sermayesi : 17.000.000,00 TL
Üretim Alanı : 26.000 m2

1981 yılında kurulan OKT Trailer, 35 yılı aşkın süredir gerek yurt içinde gerekse yurt dışında müşterilerine hizmet vermektedir. 1989 yılında; yanlardan çift silindirli ve arkadan devirmeli ilk damper kasa üretimiyle, sektörü “kullanıcı dostu ürün” kavramıyla tanıştırdı.

1991’ de ilk fabrika yatırımını gerçekleştiren OKT Trailer; Amerikan tipi damper üretimi ile alışılmış damper vizyonunu değiştirerek, müşterilerinden yoğun ilgi gördü. 1994’e gelindiğinde; 2000 m²lik ilave tesis yatırımı ile OKT Trailer, ilk treyler damperi üreterek bir ilki gerçekleştirdi.

Sahip olduğu gelenek ve değerlerle çizdiği vizyon doğrultusunda, büyümesini sürdüren OKT Trailer;2000 yılında 10.000 m²lik kısmı kapalı, toplamda 18.000 m²lik fabrika alanına ulaştı.

Alüminyum damper üretimi ile birlikte sahip olduğu tecrübeyi alüminyum tanker ve silobas üretimlerinde de kullanarak ürün gamını genişletti.

Yurtdışı satışları hızla ilerleyen OKT Trailer, tüm dünyada tanınan ADR Tip Onayını2004 yılında Alüminyum Silindirik Tanker Semi Treyler ile ilk kez aldı. Bugün karayolunda tehlikeli madde taşımacılığı mevzuatına göre gerek araç üstü gerekse semi treylerde farklı ihtiyaçlara cevap veren yeni tasarımları ile OKT Trailer sektöre yön vermektedir.

2014 yılında; Dünya standartlarında üretim kalitesi ile Türkiye şartlarına uygun, Hayvancılık Sektörü’ nün beklentileri dikkate alınarak geliştirilen Canlı Hayvan Taşıma Aracı; üstün özellikleri ile sektöründe ilk ve tek yerli üretim araç olarak müşterilerinin hizmetine sunuldu.

2015 yılında; Türkiye’de ilk defa OKT teknolojisi ile geliştirilen yeni nesil Süt Tankeri, şasi üzerinde eski tip birbirinden bağımsız gövdeler yerine yekpare gövdeli olarak üretildi. Yeni Nesil Süt Tankeri’ nde kullanıcı ergonomisi ön plana çıkarıldı, ekipman kullanımında kolaylık sağlandı.

OKT Trailer, inovatif yaklaşımlarıyla Avrupa standartlarında geliştirdiği ürünleri arasına bir yeni ürün daha ekledi.  2016 yılında, tehlikeli madde taşımacılığında kullanılan, kendi sınıfında en yüksek hacme sahip, 4 dingilli, 54 bin litre kapasiteli,  ADR’ li akaryakıt tankeri üretildi.

Artan ihtiyaçlar doğrultusunda, fabrika alanlarını büyüten ve yeni yatırımlar gerçekleştiren OKT Trailer; bugün yaklaşık 20.000 m²lik kapalı üretim alanı ve 250 kişilik personeliyle, sektörün önde gelen üreticileri arasında yerini almıştır.

OKT Trailer, 1983 yılından bu yana, benimsediği misyonu toplam kalite felsefesiyle bütünleştirerek, Petrol ve kimyasal türevleri, inşaat sektörü, beton, agrega ve gıda taşımacılığı gibi alanlarda ürettiği karayolu taşıma çözümleriyle, marka sözünün arkasında durmayı başarırken, sertifikasyon ve kurumsallaşma süreçlerini kalite ve güven çerçevesinde şekillendirerek dünyada adından söz ettiren nadir Türk markalarından biri olmuştur.